maanantai 12. maaliskuuta 2012

Tupla-treenailua.

wisdom-justiceandlove

Päivän treenit tehtynä ja päivittäminenkin onnistuu sopivasti heti samana iltana! Käväisin aamulla juoksemassa salilla 8km suht reippaan oloisella vauhdilla, eli 5'30"/km. Yleensä tykkään nostaa vauhtia hieman ylöspäin lopussa, mutta nyt ei irronnut kyllä minkäänlaista loppukiriä. Jalkapohjat veti aika hyvin rakoille turhan väljien sukkien takia, joten parina seuraavana päivänä pitää varmaan laittaa laastarit jalkoihin jo ennen treeniä.

Juoksun päälle tein vielä jalka- ja käsilihastreenin. Ihan samalla tavalla ei löytynyt virtaa kuin viime viikolla, mutta kaikki tuli silti tehtyä. Täytyy vaan muistaa ottaa ensi kerralla pitkähihainen mukaan, kun nyt alkoi puolessa välissä tulla vähän vilu. Ihmekkään kun ensin juoksee itsensä litimäräksi ja sitten puoli-istuskelee tehokkaasti ilmastoidussa tilassa... Ei viittisi nyt hommata itseään kipeäksi tuon takia, kun tuntuu että kotonakin ilmastointi on sen verran tehokas että aamulla herää aina nokka tukossa.

Tarkoitus tosiaan oli, että tuossa olisi ollut päivän treeni, mutta innostuin vielä illalla lähtemään uudestaan salille, kun mies olikin lähtenyt kavereidensa kanssa viettämään iltaa. Vähän huvitti, kuinka hyvin oma ajatusmaailma on jo muuttunut: aikaisemmin olisin rynnännyt kauppaan ostamaan kaikkea mässäiltävää ja sitten äkkiä kotiin katsomaan telkkarisarjoja koneelta. Nyt kuitenkin teki mieli mennä tekemään vielä kevyt iltalenkki ja keskivartalotreeni jota en ehtinyt aiemmin päivällä tekemään.

Päädyin juoksemaan 5km kiihtyvällä vauhdilla niin, että aloitin 5'30", nostin 5'00" ja viimeisen kilsan juoksin 4'45" vauhdilla. Rullasi ihan mukavasti, todennäköisesti siksikin että oli helpompaa henkisesti lähteä juoksemaan lyhyttä lenkkiä kuin pidempää. Päälle vielä keskivartalotreeni. 

Päivän ruokailut pitkästä aikaa:

9:30 : vanilja skyr
12: proteiinipatukka
15: 100g lohta, 120g pinaattia, 120g tomaattia, 100g paprikaa, 2xReal, oliiviöljyä + kaakao
19: jogurttia, banaani, hunajaa
21:30: proteiinipatukka
23: 250g punajuuria, 100g vuohenjuustoa, hunajaa


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti